sluitwerk

 
Vergelijk en bespaar ook

Hang- en sluitwerk

Inhoud:

Wat is hang-en sluitwerk?

Hang- en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten en halffabricaten die gebruikt worden om deuren en beweegbare ramen af te hangen, te openen, vast te zetten, te sluiten en op slot te doen.

U kan de kans op inbraken gigantisch verkleinen door te kiezen voor stevige sloten. Op zich een tip waarvan veel mensen zullen zeggen, ja logisch dat weet toch iedereen. Wel het gekke is dat dit nog best wel eens zou kunnen kloppen ook. Het is inderdaad zo dat veel mensen weten dat betere sloten de kans op inbraak verkleinen. Wat het des te opmerkelijker maakt dat mensen vaak in een huis wonen met zwak hang- en sluitwerk.

90 procent minder kans op een inbraak

Met stevig hang- en sluitwerk verkleind u de kans op een inbraak of overval met 90 procent.
Als iemand perse bij u naar binnen wil zal dit altijd lukken. Ieder slot is namelijk open te breken. Met stevige sloten kan u echter het hele proces van sloten open breken sterk vertragen. Cijfers leren ons dat inbrekers gemiddeld 30 seconden nodig hebben om toegang tot uw huis te krijgen. Met goede sloten vertraag je dit proces tot 3 minuten of meer. En die vertraging vinden inbrekers niet fijn. Hun pakkans is vele malen groter wanneer ze aan een deur staan te “werken” dan wanneer ze binnen in het huis zijn. Veel inbrekers haken dan ook af als ze na 30 seconden.

Een beter beveiligd huis kan morgen al

Een erkende slotenmaker kan in een dagdeel al uw hang- en sluitwerk vervangen in kwalitatief goede sloten op al uw kozijnen en deuren. Mogelijk kan u ook het inbraak preventie team van de politie uitnodigen. Die lopen uw huis door en rondom en geven keurig aan waar de zwakke plekken in uw beveiliging zitten. Heb jij je huis al beveiligt met speciale sloten?

Bent u een vakman?
Probeer dan gratis 14 dagen lang onze service: gratis aanmelden.