Home » Huis » Gevelrenovatie

gevelisolatie

 
Gevelrenovatie nodig? Vergelijk eerst

Gevelrenovatie

Ieder huis heeft wel een gevel. Bij de buitenkant van uw huis is het natuurlijk belangrijk dat het er goed uitziet. Mensen van buiten hebben alleen een beeld van uw huis door te kijken naar de gevel. Vooral voor degenen die een oude huis hebben kan het renoveren van een gevel veel voordeel met zich meebrengen. Naast dat het een veel mooier beeld geeft aan uw huis, zorgt een gevelrenovatie ook nog is voor een vermindering van vocht binnenshuis. Het is ook mogelijk om de gevelrenovatie te ondersteunen met een isolatie. Dit zorgt ervoor dat u op lange termijn minder zult betalen op het gebied van elektriciteitskosten.

Hoe kan ik mijn gevel laten renoveren?

Er zijn verschillende mogelijkheden als u uw gevel wilt laten renoveren. Wat er precies moet gebeuren hangt af van de gevel zelf. De meest voorkomende soorten op het gebied van gevelrenovatie zijn als volgt:

  • Zandstraal: Na een deskundig onderzoek kan de expert ervoor hebben gekozen om deze techniek te gebruiken. De prijzen worden bepaald per vierkante meter. Afhankelijk van de totale oppervlakte betaalt u minimaal 10 euro voor deze techniek. Kenmerkend voor deze techniek is dat uw gevel wordt schoongemaakt, door middel van zandkorrels.
  • Kapotte voegen repareren: Als er sprake is van kapotte voegen dan kan dit nare gevolgen met zich meebrengen. Het zorgt voornamelijk voor veel vocht. Dit moet natuurlijk snel worden opgelost. Het is mogelijk om te kiezen voor gevelrenovatie bij dit probleem. In vergelijking met het zandstralen betaalt u veel meer, omdat u voor het verwijderen van de kapotte voegen ook moet betalen.
  • Impregnatie: Met impregnatie wordt de gevel geheel schoongemaakt. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de gevel niet wordt beschadigd. Wat voordelig is aan impregnatie is dat u minder betaalt, doordat het alleen gaat om schoonmaken.