Home » Isolatie » Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie

 
Kruipruimte isolatie nodig? Vergelijk eerst

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie zorgt ervoor dat uw woning minder last heeft van vocht en schimmel. Veel huizen zijn voorzien van een kruipruimte. De kruipruimte loopt onder het gehele huis door en fungeert voornamelijk als de ruimte waar waterleidingen en electra de ruimte hebben. Vaak is de kruipruimte bereikbaar via een kruipluik, welke vaak onder de deurmat van de voordeur zit verstopt. Isolatie van de kruipruimte is van belang omdat er anders veel vocht verzameld onder de kruipruimte dat de nodige problemen tot gevolg kan hebben.

Wanneer de leidingen van de kruipruimte naar de begane grond niet goed worden gedicht kan er koude en vochtige lucht zich door het huis verspreiden. Vocht kan uw huis ernstig aantasten en ook kan er schimmel groeien dat ook ernstige schade aan de gezondheid tot gevolg kan hebben.

Minder vocht

Kruipruimte isolatie doelt dus voornamelijk op het verminderen van het vocht. Afhankelijk van de mate waarin er vocht optreed in uw kruipruimte en het type vloer dat u heeft zijn er diverse opties tot isoleren. Voor de isolatie van uw kruipruimte zijn diverse materialen beschikbaar. Doorgaans worden de volgende materialen gebruikt voor kruipruimte isolatie:

  • Isolatieparels
  • Isolatieschelpen
  • Isolatiematrassen
  • Isolatiechips

Offerte aanvragen

Wilt u graag uw kruipruimte laten isoleren en wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk en verstandig is? Laat het u vertellen door een specialist. Een specialist kan op basis van uw situatie een offerte opstellen welke u vervolgens kunt vergelijken met offertes van andere specialisten. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u vaak tot wel 40 procent besparen op de kosten. Vergelijken is besparen!