Fotografie communie

De communie is één van de mooiste ogenblikken uit het leven van een kind, maar ook uit dat van zijn ouders. Het spreekt dan ook voor zich dat u maar wat graag een aandenken zult willen hebben aan deze mooie dag en hoe kan dat nu beter dan door het laten maken van prachtige foto’s?

Foto’s in de studio

U kunt er bij de communie van uw zoon of dochter uiteraard ook voor kiezen om eerst even enkele foto’s in de studio te maken. Veel mensen vinden het bijvoorbeeld super om later terug te kunnen kijken naar de mooie kleren die hun kind aan had op zijn of haar communie. Hoewel foto’s in de studio op dit vlak zeker en vast tot de mogelijkheden behoren, kunt u ook kiezen voor fotografie op een leuke locatie in de buitenlucht. In dit geval kunt u de foto’s zelf maken of u kunt een beroep doen op een professionele fotograaf. Let wel, voor het maken van foto’s op locatie worden altijd extra kosten in rekening gebracht.

De communie van uw kind in beeld

Wanneer u graag mooie foto’s wenst van de communie van uw kind zijn er verschillende factoren waar u rekening mee dient te houden, niet alleen met het oog op de kwaliteit van de foto’s, maar ook met als doel om de kostprijs zoveel mogelijk te beperken. We zetten al deze factoren graag even voor u op een rijtje:

  • Kies een fotograaf uit de buurt van de kerk en / of feestzaal. Zo beperkt u de vervoerskosten.
  • Zorg voor een fotograaf met ervaring en bekijk altijd het portfolio. Foto’s zijn namelijk veelal zeer persoonlijk.
  • Probeer voor aanvang van de communie duidelijk aan de fotograaf aan te geven wat u graag op beeld wenst te leggen.

Uitstekend aandenken

Als mensen houden we er van om later terug te kunnen blikken op de vele mooie momenten die we in ons leven hebben beleefd. De communie van onze kinderen is daar ongetwijfeld één van. Door het inhuren van een professionele reportagefotograaf zorgt u er voor dat alle aspecten van de communie in beeld worden gebracht. Het gaat daarbij niet alleen om de dienst in de kerk, maar bijvoorbeeld ook om het feest waar heel wat vrienden en familieleden uiteraard steevast bij aanwezig zijn.

Bent u een vakman?
Probeer dan gratis 14 dagen lang onze service: gratis aanmelden.