Portretfotograaf

Een portretfotograaf is simpel gezegd een fotograaf dat zich alleen bezighoudt met portretten. Dat wil zeggen dat ze zich met name bezighouden met het menselijk gelaat en deze zo mooi en bijzonder mogelijk proberen vast te leggen. Dit kan om een studio portret gaan, maar ook om een eenvoudige pasfoto. Portretfotografen werken voornamelijk in opdracht van magazines, bekende mensen of voor particulieren die graag een serie mooie portretfoto’s willen.

Type fotoshoots

Bent u op zoek naar een professionele portretfotograaf? U kunt er ongetwijfeld een vinden die aansluit bij uw wensen. Of het nu familie, privé of zakelijk betreft of dat er een speciale aanleiding voor het maken van de foto is. Een portretfotograaf weet op de een of andere manier altijd een mooi plaatje vast te leggen. Er zijn van alles mogelijk. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Familie op de foto

Wilt u graag met het hele gezin op de foto, dan kan een portretfotograaf dit natuurlijk voo u regelen. Dergelijke foto’s zijn een hele leuke herinnering voor later. Iedereen ziet er leuk uit, maar wordt altijd als zichzelf overgebracht op een vereeuwigde foto.

  • Stelletje

Als echtpaar of als stel op de foto. Romantisch of omdat er een speciale gelegenheid te vieren valt? Het kan allemaal.

  • Zwangerschap

Bent u zwanger? Dan is het mogelijk dat een portretfotograaf u prachtig op de foto zet en uw zwangerschap prachtig vastlegt.

  • Zakelijk

Zakelijk op de foto heeft vaak een specifiek doel. Het moet een bepaald beeld uitstralen. Een bepaalde status of een bepaald gevoel overbrengen. Een portretfotograaf kan precies in beeld brengen wat u voor ogen heeft.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat een portretfotograaf voor u kan betekenen? Vraag een offerte aan en bespreek wat u wil zodat de fotograaf een idee heeft van uw wensen en hierop in kan spelen.

Bent u een vakman?
Probeer dan gratis 14 dagen lang onze service: gratis aanmelden.