Home » Tuin » Hekwerk » Sierhekwerk

sierhekwerk

 
Sierhekwerk nodig? Vergelijk eerst

Sierhekwerk

Er zijn diverse soorten en maten sierhekwerk op de markt. De meeste bedrijven leveren uw sierhekwerk op maat en bij u thuis, maar dit kost wel wat. Sierhekwerk is iets persoonlijks, het geeft een leuke, modieuze en/of excentrieke draai aan uw tuin, balkon, of enig andere plaats waar dit prachtige hekwerk geplaatst wordt. Op Sierhekwerk.nl kunt u sierhekwerk bestellen dat in de gehele Benelux bezorgd kan worden. Let er wel op dat u hier zelf het hek moet monteren.

Wat kost een mooi staaltje hekwerk?

Natuurlijk kunt u, uw sierhekwerk zo duur maken als u zelf wilt. U kunt iets op maat laten maken, u kunt het laten monteren of dit zelf doen, u kunt een standaard hekwerk nemen, het is allemaal mogelijk en het heeft allemaal invloed op de prijs. In de volgende tabel hebben wij een vergelijkbaar (standaard) sierhekwerk gekozen, om de prijzen zo makkelijk mogelijk te vergelijken.

Naam bedrijf Hoogte van het hekwerk Prijs van het hekwerk Inclusief monteren?
Sierhekwerk.nl 68 centimeter. €48,27 per meter (incl. btw). Nee.
Hekwerkwebshop.nl 60 centimeter. €68,53 per meter (incl. btw) Ja.
Vele bedrijven n.v.t. n.v.t. Ja.

Sierhekwerk zelf plaatsen of niet?

Bent u een goede klusser? Dan kunt u er ook voor kiezen uw hek zelf te plaatsen. Er zijn vijf simpele, maar belangrijke stappen die u moet volgen bij het plaatsen van een sierhekwerk. Het uitlijnen van het hekwerk, een gat maken voor de palen, het plaatsen van de palen, het storten van beton in het gat en het hekwerk monteren. Twijfelt u? Kijk dan rustig even rond op internet of vraag tips aan het bedrijf waar u het sierhekwerk koopt, zij helpen u graag verder!