Aanbouw houtskelet

Steeds meer mensen die er voor kiezen om een nieuwbouw te realiseren kiezen voor de plaatsing van een houtskelet. Dat is op zich niet zo vreemd. Vandaag de dag is het namelijk zo dat een optimale energiebesparing cruciaal is voor het betaalbaar houden van uw woning. Door gebruik te maken van houtskeletbouw heeft u de mogelijkheid om uw huis van een zo optimaal mogelijke isolatie te voorzien waardoor warmteverlies altijd in de kiem wordt gesmoord. Dat is echter lang niet het enige voordeel waar u bij houtskeletbouw op kunt rekenen. Niet voor niets wordt met name een aanbouw in houtskelet tegenwoordig één van de beste investeringen in de toekomst genoemd.

Voordelen van aanbouw houtskelet

Indien u er als woningeigenaar voor kiest om gebruik te maken van een houtskelet of indien u een aanbouw op deze manier laat realiseren zijn er diverse interessante voordelen waar u rekening mee kunt houden, namelijk:

  • Een optimale duurzaamheid, zowel tijdens het bouwproces als nadien
  • Een korte bouwtijd die wordt beperkt tot vaak slechts twee à drie maanden
  • Nagenoeg geen last van bouwvocht door een snelle water- en winddichtheid
  • Houtskelet kenmerkt zich door een verrassend lage kostprijs
  • U kunt rekenen op een gunstige isolatie waardoor warmteverlies wordt voorkomen

Aanbouw in de stijl die u wenst

Veel mensen die er voor kiezen om een aanbouw te plaatsen in houtskelet doen dat ook omdat ze op die manier over de mogelijkheid beschikken om zelf de stijl te bepalen. Dat is bij andere bouwvormen niet altijd het geval. Voor het plaatsen van een aanbouw in houtskelet kunt u echter probleemloos kiezen voor zowel een moderne, klassieke als pastoriestijl. Zo komt uw droomhuis weer een stapje dichterbij!

Zeer energiezuinig

Ook al gaat het dan “maar” om een aanbouw, dit neemt niet weg dat iedere energiebesparing er één is waar u maar wat tevreden mee zult zijn. Door gebruik te maken van een houtskelet aanbouw wordt deze steevast voorzien van de nodige isolatie waardoor warmteverlies geen kans krijgt. Dit zorgt er voor dat u niet alleen geld kunt besparen tijdens de realisatie van het gebouw, maar ook na afloop.

Bent u een vakman?
Probeer dan gratis 14 dagen lang onze service: gratis aanmelden.